Over

In 1985 starte Brigitte Van Gorp samen met haar echtgenoot Peter Hendrickx, Peter’s Mode, een marktboetiek gespecialiseerd in mannenmode. Al snel groeit Peter’s Mode uit tot een referentie op de openbare markten. Enkele jaren later verkopen Peter en Brigitte ook dameskleding op de markt. Ze staan bekend voor kwaliteit en service. In 1995 beslissen Peter en Brigitte om zich volledig te focussen op dameskleding.

30 jaar later steekt Brigitte nog steeds haar hart en ziel in haar zaak. Belgische kwaliteit is het handelsmerk en zorgt dagelijks voor vaste klanten die met een zalig gevoel buitenstappen. Brigitte kleed echte vrouwen, zowel moeders als dochters met als gevolg dat haar eigen dochter in 2015 mee in de zaak stapte.

Brigitte en Nina pakken twee keer per jaar uit met gloednieuwe collecties en speelt tussendoor in op modetrends als geen ander. De merken die Brigitte & Nina verkopen zijn op en top Belgische en dat is dan ook de rode draad doorheen de collecties die dames kleden van maat 34 tot 50.

Advertentie